Landelijk doel: de Hartstichting - voorkomen is beter dan genezen

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven. Al meer dan 55 jaar investeren zij in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden zij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. De Castle Rally en Lionsclub Deurne steunen dit doel van harte. Met de opbrengst ondersteunen we de Hartstichting specifiek op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en bij het eerder opsporen van hartproblemen en preventief onderzoek.

Meer informatie: hartstichting.nl

Lokaal doel: volière voor Parkboerderij Deurne

Parkboerderij Deurne heeft als doel de dierenweide bij de kasteelruïne in Deurne, de Parkboerderij, in stand te houden en haar maatschappelijke functie verder uit te bouwen. De Parkboerderij wil de burgers van Deurne nauw in contact brengen met de professionele agrarische sector, de natuur en de dierenwereld in de vorm van informatie, voorlichting en educatie. Stichting De Parkboerderij Deurne bestaat uit een bestuur, de werkgroepen dierenverzorgers en educatie, en telt ongeveer 13 enthousiaste vrijwilligers.

Parkboerderij Deurne gaat in de hoek bij het Dinghuis en speeltoestel/picknicktafel een volière plaatsen. Deze wordt aan 2 zijden beschermd door een stevig hek. Aan de achterzijde blijft een gedeelte van de huidige nettenvolière staan. Dit blijft dienen als kerststallocatie en kraamkamer voor geiten en schapen. Aan de grachtzijde zal een stevig hek geplaatst worden om de nieuw te plaatsen volière te beschermen tegen het damhertbok.

Meer informatie: parkboerderijdeurne.nl

Organisatie

Castle Rally Deurne 1300

info@castlerallydeurne.nl

Organisatie

Stichting Goede Doelen Lionsclub Deurne

KvK-nummer: 172 08 140

deurne@lions.nl