Voorwaarden Castle Rally

De Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 35 jaar of ouder en deze dient te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing). Ook exclusieve en/of bijzondere automobielen worden toegelaten.

Verzekering en aansprakelijkheid

De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan rallyevenementen, geldig tijdens de Castle Rally. De deelname aan de Castle Rally geschiedt op volledige vrijwillige basis en de organisatie zal niet aansprakelijk gesteld worden aan enige vorm van ondervonden schade aan de auto dan wel inzittenden.

Gegevensgebruik

Met mijn inschrijving voor de Castle Rally geef ik toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals vermeld in het Privacy Statement en voor het gebruik van eventuele foto- en filmopnamen van mij en/of mijn auto voor publicitaire doeleinden. Zie: Privacy Statement

De Inschrijving

Uw inschrijving is volledig na ontvangst van het inschrijfformulier, ontvangst van het inschrijfgeld (€ 290,00 per equipe van 2 personen) en een bevestiging per email van de organisatie. U wordt hierbij per email in stappen op de hoogte gebracht tot aan de betaling aan toe. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling. Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met deze deelnamevoorwaarden. De inschrijving sluit indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. De organisatie brengt u hiervan dan op de hoogte.

Annuleren

Het inschrijfgeld wordt gerestitueerd onder de volgende voorwaarden:
  • bij annulering na 15 april 2024: 50% restitutie van het inschrijfgeld
  • bij annulering na 1 mei 2024: geen restitutie. Tenzij u zelf zorgt voor een vervangende deelnemer conform de voorwaarden.
  • In geval van organisatorische overmacht: Ontvangt u een tegoedbon voor de verplaatste datum van de rally.
Van overmacht is sprake wanneer de Castle Rally geen doorgang kan vinden door een oorzaak die buiten enige schuld van de organisatie is ontstaan en de organisatie niet kan worden aangerekend. Als voorbeeld kan dienen bijvoorbeeld een rijverbod als gevolg van vogelpest of een pandemie.

Castle Rally

info@castlerallydeurne.nl

Organisatie

Stichting Goede Doelen Lionsclub Deurne

KvK-nummer: 172 08 140

deurne@lions.nl